en svår och jobbig grej.



Allting har en ände utom korven som har två.




Fredag. fifan. har sovit hel kasst i natt, knappt kunnat sova, varit lite halv tjaffsigt, oja! Jobbar just för tillfället slappt som tusan, men det funkar. det slog mig nu på morgonen att jag faktiskt inte gillar att vara vuxen. inte nu iallafall. vill gå i skolan, läsa läxor och hoppa hopprep, inte jobba tjäna pengar betala gyran och ha ont i huvudet. hrmf. det är inte så skoj som jag trodde när jag var liten. allting går ju på räls. alla dagar ser ju i stort sett lika dana ut och allting har flytit ihop till en grå tung massa. jag förstår inte riktigt varför.
folk menar att man växer med ansvar, men jag tror tvärtom, man minskar, för med mer ansvar, mer jobb, så försvinner man sakta men säkert bort från det man en gång va.

ny frilla. oja!


Ah, nya frillan! hm, rätt okej faktiskt, men det tar ju alltid ett tag att få ordning på det. blev lite väl kort och lite väl fluffigt, men om ett tag är det nog perfekt! :D håller på å pluggar lited, men vill inte berätta vad! pallar inte pressen! tss.
har näst intill fixat tid för att göra naglarna, och tatuering, ska bara styra upp det till hundra imorgon! annars finns det väl inte så mycket mer att säga, ska glo på en film strax, och sova, är sliten idag!

-



Onsdag. sitter här hos moster igen. jobbade ju igår så det var smidigast att sova här. det gick rätt bra, dock var det lite väl otrevliga folk på plats, men jag orkar inte bry mig. ska snart duscha, sen styra upp dagen lite, ska stra fixa frillan! haha.
han skvallra lite mer sen!

Mm.



Livslust är att alltid ha kommande projekt i ögonvrån.




Tisdag. Suttit på möte nu på morgonen, och nu håller jag på att lägga upp lite bilder på BD. mår rätt fint trots vädret.
mötet gick fint, ser ut som att jag kommer få mer timmar med pelle, vilket betyder mer pengar till mig. feint. fick även en hel del timmar på O'elarys den här veckan. det värsta är väl att det blir dubbelt jobb på fredag och nästan tolv timmar på lördag, kommer vara rätt fin då tror jag. men det blir bra.
   Ska till frisören imorgon fixa till mitt skatbo, blir nog bra! sen har jag snackat med micke om tatueringen så det lär ju bli av inom en snar framtid! weeeiu. känns som om det faktiskt händer lite i mitt liv nu! himla skönt. det som saknas allra mest nu är väl en egen lägenhet. hrmf, men får väl se hur det blir med den saken. och hur det blir med jobb och pengar!

ah, ska tönta lite nu, städa och tvätta. HURRA! (eeh)

det var det de!



Man älskar bara det man inte äger helt.





Finspång. Måndag. nu är jag här. sisådär, åkte ifrån västervik vid kvart över ett, rätt skönt med tanke på att bussen inte var proppis. slapp sitta brevid en svettig, illaluktande rugg-uggla! sköööönt.
måste erkänna att det faktiskt känns lite skönt att vara här, kommer ju jobba lite i veckan och det är ju roligt! kul att vara ifrån skogen men även att det klirrar i kassan! OJA!
har haft det trevligt i västervik, men det var inte riktigt som jag hade tänkt mig, så på något konstigt jävla vänster har jag en gnagande känska av besvikelse i mig.

konstigt.

äntligen hemma

Lycka är inte ett mål man når, utan ett sätt att resa.


Kom till västervik för ett par timmar sen, ouh, mycket trevligt,så som jag har längtat!!
Ska festa idag, mycket trevligt kommer det bli minsann, ska  dricka vin!  mmm. har lite problem med att välja kläder, är lite halv rutten men vad gör väl det om hundra år! tss. är hemma hos Elin nu, har verkligen saknat att vara här! men nu är jag ju äntligen här, super skönt! har träffat sara med, vi var och fika förut, roligt!!
   Jag återkommer.


mhm.



FREDAG. kul! sitter hos min moster för tillfället, sov här i natt eftersom att jag slutade rätt sen. struntade helt enkelt i turbon, stackars. haha. ska jobba idag med, fast hemma, så det blir nog fint, ska ta en sväng in till norrköping. men funderar på vad jag ska göra innan. ehm. mala tobak antagligen. :O

hörs sen.

grodknark, jovars.



"Sanningen är i likhet med moralen, något relativt: det finns inga fakta, bara tolkningar. "




Torsdag (?) kommer inte riktigt ihåg vad det är för dag, hm, tror minsann att det är torsdag. lite halv seg idag. jobbade ju igår, så jag kom hem runt ett. lite små tjaffsigt men rätt okej! hade ju turbon så det gick fint. påtal om turbon, jag måste pumpa den. ska jobba idag med, börjar vid hhalv fem, så det är ett tag kvar. ska försöka reda upp kaoset i mitt hem, (eeh) jag har stökat till som fan.  ska duscha strax, sen filura dricka ännu mera kaffe, röka och, jadu, vänta?
skulle allra helst vilja köpa en tantväska. kanske ska tvinga min kära mor att hjälpa mig finna en. oja.
och en mortel, så jag kan dricka super drinkarna.
  Jobbar bara imorgon, sen på lördag bär det av till VÄSTERVIK. hoho, äntligen hemma för en stund. får se hur länge jag stannar, måste vara tillbaka tills på onsdag, ska ju firra håret då.  aja.

ska försöka ta tag i mitt såkallade liv nu!

tss.

japp


"Att förlåta är inte en handling i svaghet. Det är en handling som fodrar mycket mod.


Att förlåta betyder "släppa fri". Den du släpper fri är du själv.


När du förlåter betyder det inte att du glömt.


Det innebär att du släppt ditt beroende till den oförrätt du anser


dig åsamkats av någon eller dig själv, och därför inte längre plågas av din bitterhet.


Allt vi behöver för att kunna förlåta är viljan att göra det.


Sen sköter Gud resten."





Onsdag. Ska strax börja jobba, inte här hemma utan på O´learys. är lite halv seg om jag får säga mitt. skulle mer en gärna dunka huvudet i kudden ett par timmar. har varit och handlat på viberga idag, sen sökt efter en tantväska, men fann ingen, ska leta lite mera imorgon tror jag. vill verkligen ha en!! 
   har målat naglarna och druckit mer kaffe en vad som var behövligt, mår lite illa, men jag får ju skylla mig själv. 

   Ska ta turbon strax. fy bubblan vad jag hatar den!!!!! 

sisådär.



"Hemma är inte där du bor utan där man förstår dig."




Måndag. varit i norrköping idag. var rätt skoj, handlade lite smått och gott.. blåste lite väl mycket pengar på lite väl kort tid. men men. sen när jag kom tillbaka till finspång umgicks jag lite med min kära lillebror hampus. det var trevligt. vi brukar inte umgås.
  ska ringa till micke imorgon. vill tatuera mig. tralalala. hoppas att han har tid snart. kan inte sitta på så mycket pengar så lång tid.  ah, det lär lösa sig. åker till västervik ihelgen, fy bubblan vad jag längtar!!!
kommer bli skapligt feint. oja.

ska städa lite nu, skriva brev till elin lyssna på musik och önska att jag var någon annan någon annan stans.

lite halv lång tid.



" You can´t run from death, but you can die trying."






Söndag,
ah, nu är det ett par sagar sen jag skrev. har helt enkelt inte blivit av, skulle kanske våga påstå att jag har haft lite å göra. (eeh) har jobbat två dagar nu på O´learys. rätt kul, men har dock varit en hel del att göra, sprungit omkring som ett svin. men men.
   Sen så har jag filurat med ett par vänner det har varit roligt. mina två ända vänner här i Fulspång. hohojaja!
sen har jag sett en hjort. en as stor hjort. jag var skit rädd. och då menar jag skit rädd. han käkade äpplen på tomten vid tre på dagen i fredags. Sen har jag kört moppe! haha, rätt intressant om jag får säga mitt, eftersom att jag knappt kan cykla. jag körde på en näbbmus, eller vad det heter. jag trodde jag skulle kräkas. men när jag väl hade samlat mig så begravde jag den, en alldeles underbar begravning, stora röda rosor, och med pink floyd i öronen.
okej, jag gjorde det inte. jag ljög, eller så råkade jag önska eller drömma att jag gjorde det. på riktigt så lät jag den ligga kvar, för att ruttna. hm.
   Funderar på om jag ska ta min turbocykel ner till pappsen, ska nog ringa och kolla vad han göra. annars så ska jag städa och göra min "att vilja ha, att göra och att önska lista" får minsann se.

mjaoou.



Var inte rädd för att skrika. Det kommer att få ditt minne fri från sorgsna tankar.





ah, måndag, skulle vilja påstå att dagen har varit bra fram tills nu iallafall. hoppas innerligt på en god fortsättning.
Jag Josephine Erlandsson ska på en anställningsintervju. hoho, det trodde man inte.
ska försöka sälja mig till ett billigt och bra pris! tss. får väl hoppas att det går väl!
  annars så kommer det väl inte hända så mycket idag.

kan uppdatera senare.

13.54
hemma igen. tror minsann att det gick rätt fint! tss. ska provjobba nu i veckan, eller i början på nästa.
vill allra helst att pengarna ska rulla in! OJA!


söndag, jävla sööööndag.



En kamel ska inte reta en annan kamel för hans puckel.




Skapligt fein jävla dag. oja. men den funkar ju, så jag borde inte klaga. festade igår och smyg raggade på ett jobb. båda sakerna gick rätt fint, förutom att det suger hästballe att festa i den här byn. fy bubblan! massa snuskiga översliskiga medelåldersmän och galna russin tanter., dom försöker sälja sig på billigaste möjliga köttmarknad till uteställe. man får ångest! tänk om man själv blir så där när åldern börjar krypa sig på.. då är jag nog hellre död.
  Jag, Pelle, Anna och Emma ska troligtvis åka upp till mammis jobb och fika sen. göra något. men jag tänker inte göra mig iordning. vill ha flottigt hår och sovfrisyren. jag gillart!

(-+-)

None

Sorry,
It's all that you can't say
Years gone by and still
Words don't come easily
Like sorry, like sorry

Forgive me,
Is all that you can't say
Years gone by and still
Words don't come easily
Like forgive me, forgive me

But you can say, baby
Baby can I hold you tonight?
Maybe, if I told you the right words
At the right time you'd be mine

I love you
Is all that you can't say
Years gone by and still
Words don't come easily
Like I love you, I love you..

But you can say, baby
Baby can I hold you tonight?
Baby, if I told you the right words
Oooh, at the right time
You'll be mine

But you can say, baby
Baby can I hold you tonight?
Baby, if I told you the right words
At the right time you'd be mine

Baby can I hold you tonight
Maybe if I told you the right words
Liedertexte At the right time you'd be mine
You'd be mine
You'd be mine....

Josephine



Alla har de sina kärleksaffärer. Jag har stängt min.



lördag. filurar lite, eller jag jobbar egentligen. har mest druckit kaffe, och nu sitter jag är och agerar hobby-luder. jag njuter.

                                                                               (eeh.)

Ibland blir det lite jobbigt härute i skogen, man tänker för mycket, iof så tänkte jag mycket hemma, men släppte inte direkt på det. satt för det mesta å sög på det för att jag inte ville visa stora vida världen att jag var sjuk i huvudet. men här, här i skogen blir det svårt. finns ändå ingen här som trodde något annat. har kommit på att jag inte tycker om vissa ord, vissa betydelser. jag tycker nog inte om dom för att jag inte förstår dom. t.ex som strax, snart, om en stund. strax kan vara om två minuter idag, men även fem timmar imorgon, snart kan vara om en timma eller om hundra år. jag hatar det.
  Jag pratade med Elin förut. närmare bestämt 12.36. jag saknar henne, mycket, hemskt mycket. vill ligga i hennes säng och käka poppisar och grina till sex and the city. det vore feint!
                                                                                    
Har jag berättat att jag är en banan? hm. Jag är en banan. en brun banan! eller inte helt brun, bara fläckvis, halv rutten, med andra ord. jag väntar på att få bli jord.

en jävla vinter




"jag är allt och du inget"






fredag. helg. hurra. ah, slappat rätt fint idag. jobbat. slutade nu vid tio. under jobb tiden tittade jag mest på film. jag gillart!
har inte så mycket planer för helgen egentligen. för jag jobbar hela tiden. förutom imorgon kväll, och på söndag förmiddag. vet inte riktigt vad jag ska göra då. inget speciellt antagligen. inte för att jag inte är någon speciell.
äh, ingen fattade det där.
vill åka till västervik. vill ha pengar. och dom två grejerna vill jag ha nu, och då menar jag NU!
känner för att tjaffsa lite med någon, känner för att skvallra. känner för att se folk. känner rätt hårt.
jag mår lite illa. jag gillar det inte.

det absolut bästa jag vet är att inte borsta håret, och nu har jag inte gjort det på ett par dagar. jag njuter!

t r i p p t r a p p t r u l l



"Ibland önskar man att livet vore slut
- men för det mesta vill man att det ska börja"




onsdag. varit på små äventyr idag. det var rätt tråkiga äventyr. men det får väl duga. hellre det än ruttna här, i skogen,

ingen skulle ju märka om man dog!

Ah, har flugit omkring i guldbaggen, till både det ena och det andra stället, jag har hälsat på grisar och plockat majs.
funderar på vad som händer senare, skulle nog vilja se Juno.  Det är ju inte direk på det viset att man svämmar över med saker att göra. hrmf. jag vill göra ett bus, eller bråka. kan inte riktigt välja. ska klura ut något. tror nog att nummer två på min att göra lista är att finna n vän, kan ju faktiskt vara ett litet plus i kanten att ha en.
frågan är iof om det finns någon som är så pass sjuk i huvudet att vi faktiskt skulle kunna dra jämt.
hoppas kan man ju alltid göra

jotack.

Tisdag, har snart bott här i en vecka nu. Jag hurrar inte, och jag har ont i huvudet, mycket.
längtar efter att göra något. längtar efter vänner, längtar efter statt, längtar efter själva stan, längtar efter lägenheten, längtar efter tjaffs, längtar efter vind, längtar efter hav, längtar efter luft, ren luft.
  Är extremt uttråkad. ska söka ett jobb, eller kanske flera. rymma härifrån. till Grönland kanske. vem vet.
orkar inte ens tramsa, vill och orkar bara röka. skulle vilja spotta på någon, även fast jag hatar spott mer en andra. jag skulle vilja ha borstat hår på vänstersidan, och det andra i en stor tova. jag gillar att strunta i att borsta håret.
  jag hatar regnet, iallafall här, jag hatar att det aldrig luktade varm asfalt. den lukten gillar jag nog allra bäst.
nästan iallafall. jag gillar den nog mest för att jag saknar den som värst. här.

  håller andan i 42 sekunder och hoppas att det här är över sen.







Tiden är ibland som ett allt för trångt klädesplagg,
man har svårt att röra sig i den.





4 månader och en vecka sen jag skrev.



"om jag får vara med i dina drömmar, får du vara med i mina."




Ja,  jag har struntat i det. jag varken ville, kunde eller orkade skriva. hade nog inget att säga. och ingen dator heller för den delen.
Flyttade till Finspång förra onsdagen, (30/7) och inte gjorde det mig lyckligare.

haha, som om någon trodde att jag skulle bli det! 
inte ens jag själv.


Jag fick ordning i mitt lilla hus igår, det kändes väl någorlunda. alla behöver en plats att fly till!  har jobbat lite här hemma, pengarna rullar in, jag gillar att ha kedjeröka som jobb.

okej, det där sista var ett småljug.


hajta.

RSS 2.0