snöblask.

fybubblan. vilket jävla skit väder! får panik, hatar slaffs-slask! usch.
   kom hem för en stund sen, har jobbat, det var skoj, men är lite seg, ligger här i sängen å gluttar lite på tv, tror jag ska gå ut å ta en ciggis, mm-a! ah, vill också påpeka att jag är snörvlig..

 jag ska sätta upp mål. måste göra något av mitt liv.

woooohoooo!

haha, jag lyckades tramsa till det här internet grejen alldeles själv! helt otroligt!!!!
 är minsann mycket stolt över mig själv! så nu sitter jag här, i min halv kala lägenhet efter ett par timmar hårt arbete, hm, och känner mig lite halv hemma. japp. ska bädda lite och kanske slå på en film. är ju faktiskt en dag imorgon med.
(eeh?)

Måndag.

Tillbringade helgen i västervik, det var mycket skoj och jag hann träffa alla vänner jag ville träffa, så det kändes ljuvligt. kom hem igår förmiddag så jag slappade väl mest hela dagen, vi lagade mat och myste skönt. sista boende kvällen i skogen var det också, flyttar in helt i mitt lilla kråkbo idag, KALAS!
  Har varit i norrköping hela dagen, har handlat en massa, en tv, dvd, fixat bredband massa bra i hemmet grejer, mat, allt. nu är jag beredd, ska sno lilla my och ha pysselkväll där, hon ska väl glo på film och jag ska fixa iordning ett hem, mitt hem.


ost. kex. VIN. västervik!!


Ah, har jobbat. det giick fint förutom att jag tappade två ölfat så att det blev en spricka i golvet. uj uj.
fick lite panik, men vad gör en sprica om hundra år?!
  ska äta ost och kex, packa lite för resan imorgon, ska nämligen till västervik, ser hemskt mycket fram emot det! weeiiu.

Tisdag.

mormor fyller år idag så grattis till henne! ehm, flyttade en massa saker igår, sen pillade jag omkring lite i lägenheten och försökte känna mig som hemma, ska nog lyckas, kommer bli mysigt tror jag.
Idag ska jag jobba, ska bli skoj, hm, åker till västervik på fredag weeeiu.


hrmf.

hjälpte pappi att flytta går, sjukt mycket grejer, sjukt jobbigt! men men, flyttade lite grejer till min lägenhet också, det var bra, ska nog dit och pyssla lite imorgon, skönt.

annars så vill jag bara upplysa om min irritation över folks anonyma kommentarer, antagligen är det någon jag känner som vill uttrycka både bu eller bä. så enligt min mening så borde man kuna skriva under med namn om jag ska få en ärlig chans att ge ett svar på tal.


fredag.


Fredag, kallt men ändå soligt. har flyttat lite grejer till nya lägenheten, känns rätt bra, flyttar mer imorgon.ska ju hjälpa pappsen att flytta också. ser fram emot att få små pyssla och sånt. men frågan är ju om det kommer kännas som hemma.  ska dricka lite kaffe nu, sen åka till millis, sen till jobbet!

B i t t e r f i t t a.

Ung ängel blir ofta gammal djävul.



Jag valde att ta jobbet med P. av två anledningar, jag behövde pengar och jag ville hjälpa mamma, men inerst inne gjorde jag det nog för att slippa bitterheten, jag ville inte vara bitter, på honom, eller på mig eller sånt som har hänt, det var ett försök till att släppa delar av det förflutna och gå vidare.
  Men det funkade inte, igår kastade jag in handduken, för det är inte värt det, jag hatar honom för mycket, så enkelt är det. allt har blivit mer påtagligt ju klarare han har blivit.  jag har inget att ge, iof har jag aldrig haft det. jag står inte ut.
 Vissa saker är svårare att förstå en vad man tror, jag vet att han har en hjärnskada. jag vet att han inte klarar sig själv, jag vet att han inte förstår allt. men när han vissa stunder är klar så kan jag inte påminna mig om att han är det, när han är så jävla rutten och elak kan jag inte komma ihåg att han är sjuk. antagligen kan jag inte påminnas om det när han i dom stunderna är sitta gamla sanna jag. 

Det här är det ända rätta, framför allt mot mig själv och lite mot honom.

men på ett sätt kan det vara rätt åt honom att tvingas vara med någon som hoppas att han ska ramla.

weeiu!

Ekkällevägen 2A.

då var det dags.

Har jobbat hela dagen, men rymde för att skriva på hyreskontraktet och hämta nycklarna! ska iof ringa och mjaua lite på dom imorgon, för tapeterna i vardagsrummet ska bort, massa äckliga flott fläckar. tror nästan att det är sex-flott-olj-fläckar. det måste vara så. jag mår illa.
  Men trots det så känns det himla skönt att få flytta till något eget igen.


.

Somewhere deep inside
You must know I miss you




jahaja.

ledig, ska vara gläddig idag, skönt, ska åka och fixa min brutna nagel. sen händer det nog inte så mycket mer, borde verkligen ringa till sandra.

Veckans att göra!



Man fångar inte stora fiskar på grunt vatten.





Måndag

· L E D I G

Tisdag    

· Jobb hem 10-17
· Jobb OL 17-00


Onsdag

· Jobb OL 09-17

· Jobb Hem 22-08
· Kanske flytta (?)
 
Torsdag 

· Jobb hem 07-17

· Jobb OL 17-00

Fredag

· Jobb OL 17-02


Lördag

·  Hjälpa pappa att flytta 09.00
·Jobb hem 22-08

Söndag
 

· Jobb OL 09-17

             


Jahaja. snart är det ny vecka.

Kom hem vid tre inatt, lilla my kom och gnällde över att davidson låg i hennes säng, jag bar ut honom, gick och glodde på tv, my kommer  igen pga samma sak. hon får bära ut honom själv. och klockan halv fem kommer pelle ut för att sätta på sitt "överaskiningkaffe" till mamma.l (alltså att han kan sätta på kaffet själv, han gör det när han vaknar, oavsett om klockan är tre på natten eller nio på morgonen) sak samma. jag kunde dödat.

Söndag, söndagar brukar ju vara pilla-navelludd-dagar. men nix. börjar jobba sen vid fem, innan hade jag tänkt hinna åka och kolla camilla och rickards  nya möbler.  säkert rätt fina.
jag sitter här för att peppa upp inför den kommande veckan. måste erkänna att det inte känns så skoj, men  om jag inte har humöret så ryker orken. vill bara säga att jag har ont i mina "le-muskler"  det är jobbigt att ha ett jobb där man måste vara glad hela tiden.

Lördag

Fy fasiken, stökig natt, folk blev osams och fräste åt varandra! på jobbet alltså.
Jag åkte hem till mammi inatt och sov där, är inte så jätte utvilad må jag säga! men men, ska på kalas nu på dagen, sen jobb ikväll!

108 människor, varsågoda och sitt.

pengar pengar!

jag vill bli rik, åka utomlandsl dricka drinkar, bli brun, sluta tänka! attans så skönt det skulle vara!

skulle bara behöva lite trevligt sällskap och lite sol för att börja funka igen! verkligen. hm, men under den här tiden då jag anstränger mig för att bli miljonär så ska jag börja planera en sol semester.

'




jobbet äger mitt liv.

fredag!

Jahaja, då var det fredag, igen. fy tusan vad dagarna rullar på! allt går så snabbt.
  jag kan ju lova att man inte lever dag för dag, utan månader för månader, jobb månader.

jag gillar det inte!


ah.

hjälpte ju hampus med att plugga! hm, iallafall intensivt i en timma, sen somnade jag, fasiken va tråkigt det var!
men på något litet sätt så saknar jag att gå i skolan och plugga,  man vet ju åtminstone vad man gör då.
till skillnad från nu, allt är ju bara tidsfördriv, inga mål. ingenting.

jag hatar det.

morgon morgon.

Ah, har precis tagit en dusch, sitter här med en ansiktsmask. vackert vackert!

ska alldeles strax hjälpa min långa lillebror med hans inte så roliga läxor, fi fan!

Segt.

siså, har suttit och ritat i typ 1 timma nu! haha, avslappnande måste jag säga.  har nästan fått till en ledighet där, den 24-26. weeeiu! isf ska jag åka till västervik,l fy bubblan så skoj! då vill jag verkligen träffa buuuurnt! oja! sen sara, och maria och luuluu. oh, vad jag saknar!!!

mm-a!

Jobbat, kom hem nyss, hann panik dricka en drink innan jag blev hämtad, det var väl gott!
(mår lite lite illa) men vad gör väl det! :D

snart fri!



Det ska bli så himla skönt att få något eget, jag ser verkligen fram emot det! en egen fristad. kanske ska börja uppskatta låtsas livet lite mer då!
   Jag vet fortfarande inte vad jag vill, frågan är väl om jag någonsin kommer att göra det, troligtvis inte.
på ett vis känns det lite pissigt att ta en lägenhet i den här hålan, men i väntan på att bli miljonär så är det kanske lika bra! tss. nae, men nu när jag har jobb så kan jag ju lika gärna stanna ett tag till, spara lite pengar och sen göra något skoj!

skulle verkligen vara skit kul om maria kom hit. så kan vi fly någonstans sen!

punkt.





                                       Du sa att vi skulle skiljas som vänner, men vänner skiljs aldrig.






stumpen och jag

Tisdag, sitter hemma hos moster, väntar på att hon ska bli klar, vi ska nämligen åka till skogen, hon jobbar, jag med lite antar jag. kommer någon som ska tramsa lite med pelle och henne. ah, det blir väl bra. hm.
lär väl märka vad den här dagen har att bjuda på!  oou.

påväg i säng.

mm-a! skönt, är rätt trött minsann.
har varit en verkligt intressant dag idag, mest kväll iof, fick ett roligt samtal från en viss person.
vi kan nog döpa honom till  Mr. Skoo
                                                                  hahaha

för länge sen så betydde han mycket för mig, för att han inte var som alla andra. han förstod, och jag tror att han förstod att jag förstod. men sen så rann allt ut i sanden, jag gick vidare, han gick vidare. han hade ju ett liv och jag skulle precis börja leva mitt. jag har tänkt på honom, men aldrig saknat honom. inte förren nu.


nytt hem inom snar framtid!



Ekkällevägen 2A.

Ja tack.









Varit och kollat på tre fyra lägenheter idag, känns rätt okej måste jag säga! har funnit en som passa perfekt! gillade inte färgen i köket, men vad gör väl det när man bara behöver skruva upp elementet om man fryser. kommer äntligen slippa att hämta ved!

HURRA!

sen var det ju bara ett plus i kanten att jag kommer få flytta in snarast, typ till den 15 oktober! kalas bra.


Det kanske bara är en början på mitt och guds förhållande.
antagligen, vi får väl se hur länge det håller.

veckans att göra!



Det här händer, vare sig man vill eller inte!




Måndag • tittat på lägenheter
                • Kolla film med camilla

Tisdag    • Ledig, inget speciellt planerat.

Onsdag • Jobbar på OL 10.00-17.00

Torsdag • Jobbar på OL 17.00- ?

Fredag •Jobbar på OL 19.00-?

Lördag • Jobbar på OL 18.00- ?

Söndag • Jobbar med Pelle 10.00-20.00
               • Jobbar på OL 17.00-23.00         

                                                                   <¬  (fattar inte hur det ska gå ihop.)


hemma kväll

ah, är hemma nu, eller är i skogen, kollar på film, har dock en paus pga besök, en as bra film jag grinar hela tiden!

PS. i love you


vill bara se klart den NU.

moster.

vaknade upp hos camilla som förväntat, vill allra helst bara glömma bort gårdagen, det var förjävligt!
tänkte ta en cigg, sen fixa iordning mig!

Dusch. strax fräsch.

Lördag. har precis duschat, ska kasta på mig lite kläder och göra mig iordning, sen ska jag packa lite sen fixa naglarna sen jobba! hm. ännu mer pepp idag än igår, trots fullsatt rest. hoppas resterande delen av personalstyrkan är lika glada som jag, annars kommer allt sänkas igen!
   sover hos moster i natt, och munter rickard. hrmf, ännu en morondag med tjaffs, men vad gör väl det när man ska kolla på lägenheter på måndag!

weeeiu!

fredag kväll!

ah, kväll, det var faktiskt länge sen jag var hemma en fredags kväll. hm, fast iof så jobbar jag ju natt, så det gills kanske inte. har varit trevligt på jobbet idag, lite roligare och lättare när man har lite mer energi, japp så är det. ringde på en lägenhet idag, ska på visning på måndag klockan elva, får väl se om det är något att ha. hoppas verkligen det, jag och skojen vill inte umgås längre, inte på hel tid iallafall. sen ska jag ringa om två jobb med på måndag, skulle behöva någonting mer, (eh) inte egentligen, hela min tid är ju fullbokad i stort sett, men behöver ännu ett säkert  kort för att hålla min ekonomi stabil. mm-m. så, nu ska jag dressa om till mjukisar och tvinga pellut att glo på sex and the city.

har en känsla av att det inte blir något hurrande. hm. men han får en glass, då är han nöjd.´





myskväll

ah, har myskväll idag, äter ost och kex och dricker vin. gillart. speciellt vinet! :)
ah, tittar på lite kort, konstaterar att jag har rätt blå ögon, men ser ständigt nerknarkad ut. (vilket jag INTE är.) så det är jävligt irriterande. ville bara påpeka.








eeh?

ännu en ledig dag!

Torsdag, förbaskat skönt att inte göra något speciellt! ska fixa iordning lite scheman, kolla lägenhgeter och hitta ett till jobb, det är väl egentligen vad jag ska använda den här dagen till, och sen så ska jag läsa skvaller och glo på tv. weeiu.
återkommer när jag har checkat lite!

näst intill utvilad!

Ou, har bubblat bubbel och druckit vin! känner mig mindre stressad, och är nu mer samlad, "inte jag vill dö trött" utan mer skönt att sova och kommer vara fräsch imorgon trött" japp!

  ska glo lite på tv och dricka wine cooler. mm-a!  såså.

n a t t i s   !

hem ljuva hem?


så sant som det är sagt.

"Hemma är inte där du bor utan där man förstår dig."







Tisdag. hohojaja.   ÄNTLIGEN LEDIG! 
har sovit ut idag, det var verkligen skönt och behövligt! har pratat lite med sara nu på morgonen, det var trevligt, saknar henne. det är lite tjaffsigt när man inte har sånna vänner så nära längre, blir lätt att man känner sig ensam, fast iof har jag inte hunnit känna så mycket den senaste tiden, men jag vill gärna träffa henne, och luulu ch maria! mjaa, det vill jag, men jag vill träffa elin också, men hon är ju i kalmar, hm.. får väl ta och åka till kalamar med, då kan jag ju träffa petra också! ah, det ska jag minsann göra. den gången jag är ledig mer än en dag. japp.
   Förut var jag ju helt säker på att jag skulle åka hem igen, till västervik. men nu är jag inte det längre, nu har jag ju saker att göra här, och där har jag det inte, den dagen då jag kan komma på vad jag mer skulle kunna göra där då kanske jag åker tillbaka på halvtid. 

    Ah, måste åka upp till jobbet och fixa min tidrapport. men först ska jag duscha!

RSS 2.0