söndag morgon!

sitter här och dricker kaffe och väntar, ska strax hoppa i lite kläder så är man klar sen, går väl vid nio ungefär, brukar bli bra..

var ju uppe på ollat igår med ninni, vi käkade och drack lite öl och vin, jag var hemma innan tio så det var skönt! somna kalas snabbt, men ack så fräsch jag är idag! alldeles upp peppad på ett tolv timmars pass! tss.. :)


jag vill räcka till, men det gör jag inte.

om dyngnet bara hade lite fler timmar, om jag bara kunde klona mig. om om om om.
då skulle det funka.

men nu gör det inte det, för om funkar nästan aldrig, jag vet inte riktigt hur jag ska göra, eller vad jag ska göra.
lyssna. det kan jag. och det gör jag.


lite kaffe och sen är det dags.

en kopp kaffe, eller med ett annat ord lite lunch. gör inte allt för mycket nu, försöker peppa upp lite, ska ju på intro på ett nytt ställe idag, det ska bli kul! men dock har jag feber och känner mig inte fräschast i kommun, men det löser sig nog!

kanske skriver lite sen när jag kommer hem, skulle behöva lätta mitt hjärta lite!


hon är en sann levnadskonstnär, för hon älskar livet.

sitt eget.




Lyssnar på musik och dricker mjölk, ska strax kasta fram snabeldraken och firra det sista här hemma..
sen får vi väl helt enkelt se vad som händer ikväll, hade ju planer med ninni, men det verkar som om hon har fått förhinder, aja, vi skulle höras av sen, så det märks väl!

ska ju gå intro på ett till ställe på torsdag, det ska bli kul! sen så ska jag ringeliringa till MH. imorgon och kolla lite med, hörde att dom söker på andra ställen, sen på ett till boende. ah, det här kan bli kalas tror jag! saknar och jobba, alltså jobba på riktigt, ligger inte i min natur att lalla på heltid, jag behöver hålla mig sysselsatt för att mina tankar inte ska äta upp mig innifrån och ut. jag behöver hållas i schack för att inte balla ur!

nu lät det som att jag inte trivs där jag är nu, det gör jag, verkligen! det är bara det att det kanske inte blir så mega mycket timmar.. skulle behöva lite mer! :)






måndag.

känner mig minsann på topp idag! vill göra en massa hyss och bråka lite med någon! haha det skulle vara så himla skoj! :D

ska tralla iväg till jobbet sen vid ett, slutar väl vid nio typ, får se om jag har annafallits av några kokofunderingar eller värdsliga problem!


pyss.


leeeeerdaaaag.

jahaja, då var det lördag igen, och vad händer? inte mycket. fast rätt skönt ändå!

igår tillbringade jag största delen av kvällen med finnipinnski. timo, mikko och hannu, vi var på hockey.. det var ett litet äventyr men dock inte allt för ballt! haha men det var gott med vin. sen gick vi till ollat, var inte speciellt mycket folk men jag hade det kul! drack ett par öl och blev dumpad av mikko, haha rätt störigt. fast jag fortsatte ju vidare på ännu ett äventyr, och det var minsann både roligare och mer givande.

galet. men det var både en trevlig kväll och natt! haha.

nae, nu ska jag till emmelie, ska sminka och firra hennes hår nu innan ferren, det blir nog bra, sen får vi väl se vad resten av kvällen har att bjuda på!

hajhaj!


Sugar Pie, Honey Bunch

då var det lördag förmiddag!

och vad gör jag? inget vidare vettigt, har diskat, ska städa upp lite, springa ut med soporna, duscha och fixa till mig lite, ska ju på kalas sen! dock bara två trappor upp, så jag behöver ju inte frysa på vägen! tjoohoo!

har funderat en hel del den här morgonen, och har en liten skavande irritation inombords. vad? jo det ska jag tala om, blir minst sagt förbannad när jag tänker på att vissa människor ena stunden är ens vän, sen försöker få en att bli osams med andra bara för sakens skull. varför hitta på en massa skit och ljuga till sig omtyckthet.
eeh, det är inte ens ett ord, men huvudsaken är väl att JAG fattar. aja, som sagt, är grymt irriterad. och ännu mer irriterande är det med personer som inte ens ber om ursäkt när det är helt uppenbart att dom har gjort fel och sårat!!
men ska sluta sura, ska fortsätta lyssna på musik och fixa!




Oooooooooooooooh!
Sugar Pie, Honey Bunch
You know that I love you
I can't help myself
I love you and nobody else

In and out my life(in and out my life)
You come and you go(you come and you go)
Leaving just your picture behind....(ooh)
And I've kissed it a thousand times(ooh)
When you snap your finger, or wink you eye,
I come a-running to you
I'm tied to your apron strings,
And there's nothing that I can do

I can't help myself,
No, I can't help myself,

'Cause, Sugar Pie Honey Bunch
I'm weaker than a man should be
I can't help myself
I'm a fool in love 'ya see

Wanna tell you I don't love you,
Tell you that we're through
And I try....
But ev'ry time I see your face,
I get all choked up inside
When I call your name,
Girl, it starts to flame
Burning in my heart,
Tearing it all apart..
No matter how I try
My love I cannot hide....

'Cause Sugar Pie Honey Bunch
You know that I'm waiting for you(waiting for you)
I can't help myself
I love you and nobody else

Sugar Pie Honey Bunch
I'd do anything you ask me to(ask me to)
I can't help myself
I want you and nobody else

Sugar Pie, Honey Bunch
You know that I love you(I dooo)
I can't help myself...
No... I can't help myself



Måndag morgon

sitter hemma hos mammi, dricker lite kaffe och förundras över den enorma tovan jag har i håret.. hur är det möjligt?! jag har ju knappt något hår kvar..

har haft en trevlig helg, i freedags jobbade jag ju, sen åkte jag upp till ollat å hängde med ninni-pinne, adde, nicke och emmelie, linnsan och henkapenka var också där! det var kul, men kände mig dock kalas schleeten, vet inte varför, men aja..

sen i lördags var jag ju inne i stan med mammi, my hade ju sin dejt så vi spionerade mest, handlade strunt och lallade, sen var det ju tävligen med hubbelibubbeli på kvällen, och

JAG VANN!! hoho..!
ae, det var kalas skoj!

och igår sov jag! haha

ska jobba idag, 15.00-12.00 alltsdå 21 timmar, den här månaden börjar ju kalas bra! :D

RSS 2.0