och nej, jag vill faktiskt inte dö.

måndag, tisdag, onsdag?! ah, tisdag, tror jag.



ett inre krig har börjat.  finns inte så mycket att göra, bara att härda ut.  jag får ont i huvudet av att lyssna.


jag vill ge upp.



men så feg vill jag inte vara. jo det vill jag, men jag vågar inte.



-

Man skulle va' horan, madonnan
Smart och korkad på samma gång




idag åkte maria hem, har varit trevligt att hon har varit här, sen igen när hon kommer igen gör hon det för att stanna lite längre. det kommer bli skoj. eftersom att jag inte får komma till västervik alldeles för ofta får en liten del av västervik komma till mig. jag kanske kan börja trivas igen. och något ännu mer positivt är att maria inte behöver tro att jag är ute efter henne, eller för den delen ute efter den hon inte har. ah. rörigt.


jag vill bara vara jag.
 
I strävan efter det perfekta livet så glömde jag bort att andas.

ibland så!

ah, kom hem i morse, började tvätta, håller på för fullt nu. tänkte att jag skulle städa i ordning lite, maria kommer ju hit idag! woou. det blir nog trevligt, kanske inte lika trevligt att jag jobbar halva dagen och hela kvällen. hrmf. men men, det blir nog bra!! tänkte ta en cirre nu och fortsätta med det här ehm, städandet! aja!!


haj haj.

hallå där,främling..

hohojaja, det var länge sen man hade såhär skoj! gud vad jag har saknat maria, lollo och sara!
igår hanns det med en hel del, inflyttningsfest, statt, sahara, morella. dock inte själva stan.

lollo och jag glömde bort vart vi ställde cyklarna, vi hittade dom efter 1 timma. jag tycker att det talar för sig själv!

återkommer imorgon. om jag överlever!

haj haj.


god morgon världen!

gick upp vid halv sju, är totalt paj! känns som om jag vill sova i tre hundra år till.. mjaaa. fan va skönt.

har packat nu iallafall, alltid lika svårt att packa, man vet ju inte vad man behöver eller vill ha på sig, så därför packar man för typ 5 veckor, fast man endast ska vara borta i två dagar.. hm, påtal om det nu har jag glömt sovkläder.

jag hatar svenska vädret! hatar hatar hatar.

nu väntar jag mest på att få börja dammsuga, hur sjukt är inte det då?! dammsuga..

aja.

HAJ HAJ!

trött trött trött.

typ..
kan inte sova, fast är sjukt trött! borde kanske ta ett pilleripiller. men, tänk om jag inte vaknar imorgon då.
ah, ska ju upp vid halv sju! har en hel del att fixa! uj uj.


haft en djävulsk kväll. var totalt oförberedd på att det skulle vara så mycket, men men det, löste sig, tur att sofie kom och räddade oss! annars hade jag börjat gråta, krokodiltårar, det är jag bra på. att börja tjuta alltså, kan faktiskt göra så att dom hoppar ut i från ögonen, rätt häftigt om jag får säga det själv.

ehm.

nu röker jag, sen dör jag.

ah, ork, ork, ork.

hej hopp.

försöker samla ork till att röjja upp i den lilla stökiga ettan. jag kan inte förstå hur stökigt det är, eller jo det kan jag väl, men jag förstår verkligen inte hur det kunde bli så! känner minsann ett måste att städa upp idag, eftersom att jag åker imorgon, och vill inte välkomnas av ett bombnedslag på lördag. det kommer jag ha alldeles ont i huvudet för.


gjorde ett "have no life"-häng på jobbet igår.. sen hängde jag med hem till david och sanna. och tuwa! tuwa och jag gillar varandra. ehm, kanske beror på att vi är på samma niva? haha. nädå. det var trevligt, jag gillade även hänget på viberga. jag gillar viberga...

ah, sen vid tio gick jag upp till jobbet ännu en gång. tog två öl sen knallade jag hem! påtal om hem... jag och ninni hade först ett häng på stentrappan vid hennes port, vi pratade om en massa sjuka grejer, sjuka rädslor. japp, men men saksamma, det jag skulle säga var att efter det nä jag skulle skena hem så tog jag ju genvägen vid vibjörnsparken, och där, där hände det! ehm.. jag går där på cykelvägen i min egna lilla värld, och så hör jag en bil, och den kommer mot mig, alltså den åkte på cykelvägen! jag har aldrig varit så rädd, (jo, någon gång kanske, typ som den gången med den röda bilen, eller.. aja!) den åkte efter mig! ipanik ringde jag till ninni igen så hon hade telefonsälle med mig fram till porten, det var skönt!
hur jävla lyckat hade det varit om jag hade blivit dödad och gömd, i den där lilla parken! gaah.

nae, nu städar jag!

HAJ HAJ


woohoo!

jag har en plan som är tajmad och klar, men inte i minsta detalj iof... aja.

jag ska till västervik på torsdag!! äntligen.. jag har pluttrat med schemat nu och bytt och styrt, återkommer på lördag...
ett pass från fem till tolv väntar då på mig!

men det gör inget, för nu är jag himlarns glad!

hej hopp, snöar det?!

ah, tittade precis ut och det ser ut som att det snöar, men jag undersökte saken, endast puttefjuttit regn som yr omkring!

jag ska strax hoppa in i duschen och firra till mig, känner mig hemskt seg och rutten.. har jobbat hela helgen, eller igår var jag på p-möte.. sen idag är jag lite halv ledig, har ju jour ikväll. tror dock inte att jag behöver jobba men men, man vet ju aldrig!

fick ett litet sms av Luuluu igår, vis-festivalen börjar ju på torsdag, trodde att det var senare, ska undersöka mitt schema lite närmare, för jag vill verkligen åka ner och hälsa på, jag har ju för tusan inte varit i staden sen i december (?!!?)
det är dags nu. ska se om jag kan trolla!

nae, om man skulle ta och skärpa till sig lite nu då.
japp.

HAJ HAJ!

norrköping, jobb och jäkla varmt väder!

hej hopp.

har varit inne i norrköping idag, jag, mamma och my, lilla my fick en massa nya kläder, och jag fick betala..
hrmf.. fast bara så länge iof! men men, hon hittade en hel del faktiskt, det enda jag kände en viss tveksamhet till, eller en hel del minsann, var väl dom guldiga cykelbyxorna... jag har sett vackrare!!


jag har gjort ett kap. en ny telefon. en rosa. så himla vacker!!

jag har jobbat idag, började vid fem, kom hem vid halv ett, ett, och allt jag har tänkt på är min telefon, min nya, min fina, min alldeles underbara rosa lilla fon! det måste vara såhär det känns att vara kär!




JAG




RSS 2.0