löner, papper och matos.

välkommen hem du kära. hrmf.

kom alldels nyss hem, har jobbat ett halvhästpass idag. började tio, sluta halv åtta. sen hade jag efterhäng på jobbet, wallis var där. trevligt hade inte träffat sandra på jätte länge! det var verkligen trevligt, tessan var också där, gjorde en snabb resumé på dom fyra åren jag inte bott här, det var rätt intressant, man har missat en hel del!!

har även avklarat mina lönerapporter, och sen hjälpt ninni i köket, glömde säga det! haha, saknar lite kökshänget i skolan.. men men, kan väl bara säga att det var tider det!

nu lite ny hemkommen ligger jag här i sängen och ska läsa lite i min bok.. känner mig lite illa till mods över att jag ska skena omkring med sprit, vin och finkläder i en plast påse imorgon. jobbar ju dubbel-pass. börjar elva, slutar fyra, börjar fyra slutar halv tio. sen ferre!! gaah. måste planera upp det här lite. hur fan ska jag hinna?!

aew.  HAJ HAJ.


♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

för konstig för att leva
för unik för att dö.

kan inte sova, har läst en massa men är ändå inte så pass trött att jag kan sova. vet inte vad jag ska göra nu.det är för kallt för att gå ut, så det blir till att stanna inne. men vet inte vad jag ska göra, har städat lite också. gaah!
vill bara att det ska vara morgon.

nae, ska väl fortsätta lalla och hoppas att det händer något roligt...


natti.



middag hos pappi.

ah, varit på middag hos pappi, det var trevligt, fick även min julklapp. tack tack. en radio till det blå köket och pengar. har nytta av båda. spenderade ett par timmar där så det var trevligt. sen blev jag bjuden på ferre den 17 januari. det blir nog trevligt!

sen gjorde jag en liten samhällstjänst och gjorde ett besök hos en avdankad gammal knarkare, gaah, inte det skarpaste draget jag har gjort, det  får jag väl erkänna. hrmf. dom satt och drack. jag var snäll och kom dit för att säga hej och sen kläcker en av dom ur sig elaka grejer. hm, förstår inte riktigt hur man tänker då, jag menar jag är hundra gånger bättre än dom två tillsammans. pinsmat. men men, aldrig igen, folk får fortsätta vara patetiska utan att jag tänker del ta i det!

nae, nu ska jag glutta lite på tv sen är det väl bara och sova, jobbar lunch imorgon!


NU är det krig.

Jahaja. vart ska man börja!? det har hänt lite allt möjligt dom senaste dagarna.

jag börjar iallafall få bort hostan och känna mig lite bättre, är inte så där kalas sliten som jag var för ett par dagar sen.

mamma och jag har sagt upp kontakten, eller rättaresagt hon har sagt upp kontakten med mig. varför?
för att HON är en jävla tattarkärring. hon gör fel, och jag säger det, då är allt mitt fel för att jag säger att det är fel.
äh, as rörigt. och hon finns inte förren hon ber om ursäkt.


igår var jag på en liten ferre, det var trevligt! :) sen var vi och bowla med. var med camilla och rickard, sen någon mer, men jag kommer inte ihåg vad han hette. men men.

nu ska jag städa!


nu lever jag lite igen..

Blev sjuk, och höll på att dö. hrmf. haft 40 graders feber och världens hosta i två dagar. var på sjukan idag och fick meduxin. så inom en snar framtid är jag fräsch igen.

god natt världen.

hemmelihemma. mjao.

jag har taggtråd i lungorna och har dödsrosslingar. men david säger att det är en förkylning. känner mig ytterst tveksam till att detta kan stämma, en vanlig förkylning?! jag känner ju att min själ håller på att lämna min kropp.

förstår inte hur jag ska klara av natten.

har varit en utav dom segaste dagarna på länge, det var hundra år sen jag var såhär trött. försår inte vad det är som är fel. hrmf. antagligen är jag felet. då är det ju svårt att förstå, det är ju svårt att förstå sånt som kanske är lite för nära, och desto svårare måste det ju vara att förstå om man är det. gaah!

jag har hittat min respektive till nyår, emma, och skönt är väl det! slipper vara utfryst och typ tolfte hjulet. ehm.

nae, tar minsann mina lurviga och dyker ner i sängen nu, för morgondagen är nära.

städ imorgon, om jag överlever vill säga!






mjaaau.

ah, nu har jag tagit tag i tvätten. tog bara en vecka, eeh... fan va tråkigt det är! och ännu tråkigare är det när kläderna inte får plats..
aja. funderar på om jag ska göra ett total röjj, sen ringa till camilla och kolla om hon är ledig. vill hitta på något.. börjar ju inte förren klockan sju!

aja, ska lalla lite.. sen så!


 


vilja göra, måste göra.

ännu ett häng i det blå köket, innan jobbet.
undra hur många gånger man kommer göra på det här sättet, undra hur många dagar som kommer vara lik den här.
såhär ser det ju nästan ut varje gång man jobbar eftermiddagspasset. gaah.
är trött på att alla dagar är likadana, är trött på att man nästan alltid vet vad som ska hända.

hrmf, tänker vara en tänkande bitterfitta hela kvällen.





jag vill 

jag önskar 

 jag måste




nu är jag hemma.

blev ett besök hos sandra trosts allt, det var trevligt! snackat massa skit och skvallrat, har även plöjt igenom en massa minnen och tre miljoner ligg.

jag är en aning knäckt, hon berättade sanningen om drömligget. jag ville inte veta för nu är alla tankar förstörda...
måste hitta någon ny nu. gaah. ännu ett uppdrag!

hon och luddis ska vara med och hgöra julgodis på söndag. måste bara komma på en bra tid eftersom att det är personalmöte på söndag med. fast det är ju inte förren sju. hinner med en del på dagen där! måste handla innan dess.
äh, allt löser sig!

ska ta ett jätte skutt i säng nu!

















.

hör här; du kan bli vad som helst, var försiktig, det är en besvärjelse, det är magi.
lyssna på orden, du kan bli vad som helst, du kan göra vad som helst,du kan vara vad som helst, det är magi.
du är allting, alla, vad som helst, vem som helst, vad du vill!
jag visar dig vägen, så länge du är dig själv innerst inne kan du äta skit och det smakar bra, för att det är du som gör det, du kan rent av slicka dom i röven om du måste.
lyssna bara på vad dom säger,föräldrar, lärare, politiker, de säger hela tiden att om du själ är du en tjuv, om du knullar så är du en hora, om du tänder på är du en pundare, de vill komma in i dina tankar och styra dig med rädsla.
du kanske tror att mamma och pappa älskar dig men om du gör fel saker försöker de förvandla dig till en lort, precis som mina föräldrar försökte göra mig med.
det är straffet för att du är dig själv. spela inte med i deras spel.
inget kan beröra dig, du är alltid lika vacker.

jag har gjort allt, allting. vad du än kan komma på så har jag gjort det, allt du aldrig vågade, allt du drömde om, allt du var nyfiken på och sen glömde för att du förstod att du aldrig skulle göra det. jag har gjort det, jag gjorde det igår, medans du fortfarande låg och sov.
så, när ska det bli din tur?

telefonprat och utgång.

ah, pratar med nettis, roligt!! kul att prata med någon man aldrig pratar med, finns så mycket man måsta snaska sig igenom.. ska ta tag i mitt på hälsande hos henne. måste träffa lillen med! ska hitta tid, och ta mig tid!

lovat att jag ska till sandra också, ska ta en kaffe och prata lite! men efter att ha ringt tre miljoner gånger utan svar så blir det nog inget. blir antagligen en annan dag..

skulle ju vika tvätt, men vill mest gå och sova, fan va skönt det skulle vara!

har jobbat idag, var ganska intressant faktiskt! insåg att jag inte gillar äldre barn så mycket. om en är efterbliven så blir genast alla det. grymt störande och dom tär på mitt humör. hoppas att jag en dag möter ett snällt oefterblivet barn som bevisar motsatsen. skulle verkligen behöva det....

måste även ringa till mina syskon för att planera julgodis dagen.. måste bli en dag när jag är ledig! (eeh)
iallafall en dag då det finns lite mer tid, än en stund. japp.

ae, ska ta en ciggis och drömma om det ljuva livet!


jobbelijobb.

jobbar  även idag, gaah. är ledig på annandagen! weiiihu! då vet ni alla det. den dagen är jag fri!

händer väl inte kalas mycket idag, måste ringa upp till oléarys och kolla hur jag jobbar imorgon.


äh, skriver något sen!

aew, jag vill bara dö!

fy bubblan. har harit och handlat med mammi och P. vill aldrig göra det igen!! fick panik. det tog hundra år och folk trängdes och vi stod i vägen, det var hemskt, verkjligen hemskt!!

men det absolut värsta för dagen är ändå attt jag, josephine har duschat i stenstorps jävla järnvatten och fått mitt hår färgar blå-grönt.

vaknade vid nio, och gick in på toan och i spegeln skådade jag en kalas blå lock. jag ville börja grina på plats, men jag gjorde det inte, blev lite halv hysterisk men samlade mig snabbt. övervägde hårt att färga håret brunt.. fast istället gjorde jag ett snabb besök hos min frisör och fick ett tips. bakpulver,
så det är vad jag ska göra senare ikväll!
men allra först ska jag jobba klart och fixa lite...

måste planera in "baka-jul-godis-dagen"




Jahaja.

är ute hos mammi, har jobbat, varit på sjukgymnastiken med P. idag, det gick bra!
känner mig lite seg nu, sooom vanligt, håller på och tvättar för fullt nu! kaos i klädlandet!

har varit ute och byggt en borg med lilla my och aoom, men även med långa lillebror, det blev fint! :)
borde egentligen sova nu med tanke på att jag ska vara upp peppad på dubbel pass imorgon.. gaaah!

men nu är jag mest irriterad så jag vet inte riktigt vad jag ska göra!



Jobbet.

är på jobbet nu, händer inte sp mycket! städar, ska fortsätta städa, tänkte passa på att skriva lite eftersom att min dator har ballat ur!
förstår inte vad som har hänt egentligen, det stör mig något otroligt!

jobbar imorgon med, men då med P. börjar vid tio. funderar på om jag ska gå upp vid typ sju-åtta så att jag kan ta ett röjj i lägenheten, det ser verkligen ut som en bomb har slagit ner! fattar inte varför jag vända uppochner på väskan, sen gick igenom hela lägenheten..  så jävla puckat!!

men men ska ta tag i det, precis som med allt annat!

nae, disk-trasan väntar på mig!


om livet ändå kunde varit annorlunda..

jag vill inte tänka så, kommer aldrig att tänka så. det är nog det absolut värsta som skulle hända, att man ångrar saker man aldrig gjorde. fast det är ju ändå jävligt att ångra saker man gjort med..

 jag ska göra allt som jag alltid har velat, jag ska aldrig ångra mina misstag, det ska inte ens vara några misstag, ordet misstag ska bytas ut till erfarenhet. för erfarenhet ångrar man inte.


jag ska skaffa mig tid, jag ska skaffa mig delmål och mål. jag ska tänka, känna och lyssna, sen bara göra det som känns rätt, jag ska alltid sätta mig själv i första hand. jag ska göra allt som man aldrig gör!

och det här är inga nyårslöften. det är livslöften.

visst kommer det kanske bli svårt att hålla dom, fast egentligen är nog det svåraste att ställa om sig, och göra det till en vana.





finspång, jovars.

ah,  lallade lite i norrköping, handla lite julklappar, men mest till mig själv.
(jag gillar mig själv mest!)
kom nyss hem ifrån jobbet, jävligt skönt att sluta tidigt med tanke på att jag inte har sovit sisådär kalas mycket dom sista två dagarna!

  så ska väl krypa till kojs nu, det är ju en dag imorgon också.





god morgon, du underbara!

Ligger här i simons säng, han sprang iväg till jobbet alldels nyss. känner mig lite ensam!
åker tillbaka till finspång vid elva tiden, hemma vid ett och börjar jobba vid fem. rolig dag...
haha, gårdagen ballad även den ur, men nu har jag iallafall testat, så nu vet jag nu kan jag välja!

   är rätt förstörd, helt konstig i hela kroppen, så det var nog bra att det var en snabbvistelse.. klarar inte av fler dagar! haha mjo, men inte nu.. har iallafall varit roligt, och jag tror att min festnivå  nått sin gräns, och behovet för den här månaden har stillat sig!
 

sömn, njaä?

ah, nu är jag hemma hos simon, emo och niklas är här.
har inte somnat än, väntar bara på att det ska bli lite mer morgon, ska väl på dejt nummer två, med sara. kuuuul!
det har varit en intressant natt. har ingen ångest än så länge!! glaffs.



äntligen påväg.

sitter i bilen nu med simon, är påväg till västervik. hurra!!!
ska bli så skoj! han har varit och hälsat på finspångsbon (asså mig) idag, men nu fick jag ett akut sug på västervik så jag bytte jobb-pass med Linn för imorgon! så nu ska jag göra den blåsiga stan osäker igen!!!

aew, nu börjar jag bli åksjuk av att sitta och skriva borde sluta innan jag spyr...

hörs när jag är framme!!


så jävla segt!

sitter hemma och väntar. nu ringde han.

uppdaterar senare.

pjuuuh.

nu var det klart!

blev rätt nöjd, men det tar ju som sagt alltid ett tag innan man känner att det är "jag". så det är väl bara att vänta och känna!

vet fortfarande inte vad kvällen har att bjuda på....



hipphipphurra.

weeihuu! ska klippa av mig riset till hår. och jag ber till gud att det bli bra!!

annars så händer det väl inte så mycket, är ledig idag, men jobbar resten utav helgen. känner för att åka och handla. vet inte riktigt vad, bara nått, men ska försöka stå emot så att jag kan spara lite.

är inte allt för pigg än, men det blir väl bra sen när man kommer ifatt lite tror jag... ska ta en slurk kaffe sen springa!




ah, kurs och spya.

var på kurs igår, jätte givande och trevligt, det var länge sen man kände sån gemenskap.
skulle varit där idag med, men jag har magsjuka, och hatar mitt liv mer en någonsin.


 


RSS 2.0