fredag

tjollahopp, sitter i mammis kök, och hinkar kaffe..

ska jobba idag, 14-21 fein feint. tror minsann att det här kan bli bra! och det är kul att göra något annat!!

funderar på vad jag ska hitta på sen ikväll, ninni-pinni var ju ledig så kanske ska hojta hej till henne någonstans, ah, det tåls att se.. ska fortsätta med kaffet sen ta en dusch. weeihuu!

haj haj.

aaaaaaaaaaaaaah.

jag hatar att vänta! det suuuuger..


jag vill att klockan ska gå lite lite snabbare.. så jag kan gåååå! :O

talande tunga.

jag konstatera precis att jag inte skriver speciellt ofta längre, vet inte egentligen varför, kanske har jag tröttnat, kanske vill jag inte dela med mig av tankar, funderingar och mig själv längre, eller så har jag inte haft ork, tid eller lust.
fast mest av allt tror jag att jag bara inte har kunnat skriva, kladda till alla känslor och funderingar till ord.
det kan vara rädd svårt ibland. eftersom att jag är en svart/vit människa så kan det vara tjaffsigt att skriva om det gråa livet man lever.

känns som att jag har lyckats knyta ihop ett par trådar nu iallafall, ska gå på intro idag, det kommer nog gå fint! ska bli riktigt skoj att göra något, har börjat tröttna på att lalla! men en sak är säker, den här gången ska jag inte bli uppslukad, jag ska fundera och konstatera. jag ska komma fram till vad JAG vill, vad JAG ska göra.

nu är det faktiskt min tur att få tid. det är inte mer än rätt.



okej, ett sting av svaghet.





I always tell the girls, never take it seriously, if ya never take it seriosuly, ya never get hurt, ya never get hurt, ya always have fun, and if you ever get lonely, just go to the record store and visit your friends.





man kan aldrig ändra på det förflutna, även om man bra gärna skulle vilja det ibland.
då och då  skulle det vara himmelskt att bara få spola tillbaka tiden, ta bort vissa saker helt, andra kanske ändra, men framförallt lägga till. varför var man så feg? varför sa man aldrig, varför gjorde man aldrig? det som allra helst ville.. varför lät man bara allt glida förbi? varför trodde man att det var bäst? hur kunde man tro att något som kändes så fel kunde vara rätt?

det är bara ett fåtal personer som har berört mig på det sättet, det är bara ett fåtal personer som har fått mig att sakna, längta och ångra.

och det är endast dom som får mig att känna.

man ska aldrig tänka "om" men det är allt jag gör. iallafall nu.


tjollahopp, då var det måndag igen..

haha som om jag blir påverkad av dagar nuförtiden. knappast. varje dag ser likadan ut...

är hemma i lilla ettan igen, har tokstädat garderoberna och har äntligen blivit klar, blev kanske inte helt prima ballerina, men det funkar..

sandra har varit här och druckit kaffe och pratat skit, fått kläder och käkat frukost, det var trevligt. vi gik aldrig till vibis men det får funka endå.

isch, vad trött jag är på det här skit vädret, vill att det ska bli vår, nu, nu, nu.. NU. fast vad jag vill har nog ingen betydelse..

håller även på att torka ingefära, vet inte om det går så jävla bra längre, men men, smidigt sen, kanske är klart om en timma. ska firra mig lite nu sen traska till affären, borde kanske laga någon mat, känns inte som att vanilj cola och päron är en bra middag! gaaah..

nae, haj haj sålänge! :D

djuuuup suck.

klockan är snart halv tre och jag sitter i det lilla blå köket.
det är bara att inse, arbetsförmedlingens hemsida knullar mig i röven.
fan va irriterande det är.

känns som om hela den här dagen har bråkat med mig, nu surar jag, te´t har blivit kallt också, det gör inte saken bättre.

nae, ska borsta bissingarna, sen sova och hoppas att morgondagen blir lite lättare att genomlida.

en vecka och två dagar senare..

så sitter man i det blå köket igen, med ångest upp över öronen för att man helt plötsligt har insett att verkliga livet har börjat krypa en ända in på skinnet. bara på en tredjedels sekund insåg man att man inte var femton längre och att saker och ting faktiskt inte gick ut på att festa och ta alldels för mycket gifter.

gaah. fy fan vad det suger när sånna hära tankar kommer emot en som en neonskylt en vinter natt.

men men, det är väl bara att bita i det sura äpplet och ta tag i det, men hur i hela friden vet jag vart jag ska börja?!


Sööööööööööööndag.

fattar inte varför alla söndagar är så förbannat trista. det är någon oskriven lag om att man inte kan ha skoj på söndagar. undra varför..

vet inte riktgit vad jag ska hitta på! men ska väl hoppa i lite kläder sen rymma ut en stund, ska fråga om långa lillebror vill följa med.


och imorgon är det måndag, sökajobbmåndag. tjoohooo! :)

RSS 2.0