Funderar och funderat.


Hm. lilla My sa för ett tag sen att hon inte vill bli vuxen, och anledningen var att man aldrig hinner att leka och att man måste betala räkningar.  Jag förstår henne, verkligenen, det är inte så himla skoj faktiskt, man har aldrig tid med något känns det som, man bara jobbar äter och sover. om man ska hålla på såhär ända tills man är 65 så lär man ju ångra att man andades under alla dessa år. man skulle ju helt enkelt  bara kunna  dö istället.

Jag längtar efter att känna att man lever.

måndag, älskade måndag.


fyfan. Trött trött trött trött trött. fy bubblan vad jag  bara vill dö! fasttar inte hur man ska orka! var på jobbet till halv fyra imorse, jobbat lunch idag, och nu är det natten som gäller!
  Vill helst av allt sova i 48 timmar och efter det någon gång skulle jag kunna tänka mig att göra något skoj. kanske spa?
äh, ska planera in någon liten mini-semester kanske!  tåls att klura på! ska ta en cigg och kanske en dusch sen så!

............................................................................................................................



Fredag. Ska alldels strax hoppa in i duschen, har städat nu, ska ju ha möte med sjukgymnast blabla. snart, angående P. såklart! ska bli intressant eller något. sen är det ju jobb ikväll.
   har fått lön! weeiu, trevligt trevligt, har inte haft pengar på ett bra tag nu känns det som, men nu så, får se vad det blir av det här. tatueringen kanske. har ju väntat sjukt länge på att det ska hända något på den fronten, får väl fortsätta puscha lite.
   Har funderat lite, och tanken har slagit mig att jag aldrig skriver något skoj längre, det kanske är för att det inte händer något skoj, för att varenda dag ser precis likadan ut. antagligen. men det här är inte roligt att läsa, inte heller att skriva, så jag försår egentligen inte varför jag ens skriver. hm.

*

Torsdag.  Hm. jobbat lunch idag, och nu jobbar jag här hemma, har natten, WEEEIU.

(eeh?)


Händer ju inte så mycket i mitt liv nu förtiden, inte allt för glatt, tralala. maria kanske kommer nästa vecka och hälsar på! skulle vara grymt roligt!
   sen blev jag ju bjuden till sanna och david imorgon, men fick ju inte till ett byte så det blir inget...  lite synd minsann för det hade varit trevligt. ska fortsätta fula mig lite sen får vi väl se. ska väl försöka vara trevlig.

mjo.




En groda i en brunn vet inget om havet.





Onsdag. Jobb idag med. fast natt då, ska väl funka, ska leta efter lite höst skor  och sånt trams nu på dagen tänkte jag. lika bra att få det överstökat, är ju nästa 1000 minusgrader om nätterna. hrmf, gillar inte när vädret är såhär.
  Hade ferre i¨år för mikko, han fyllde år, vi käkade kräftor och spela singstar, det var himla kul! gillar singstar, ska kanske öva lite idag med! :P haha. jag kan verkligen inte sjunga men ändå!
  ska måla om naglarna också. hm. ännu mer trams.

äh!

blablabla.


Söndag. dagarna rullar fort fram! japps. idag är det personal möte som gäller, tralalala, och utbildning med vill säga, jag ser mycket fram emot det! annars så vet jag inte riktigt vad som händer, borde gå ut och plocka lite svamp iof. eller andas frisk luft, får se vad som blir av, Sanna och jag planerar ju att vara super snygga idag, så jag måste ju välja kläder. vi har ju aldrig tid att vara fina eftersom att jag jobbar hela tiden och hon har tuwisen ochh den galna vovven! men men, idag gäller det!

hohojaja!



" Bra karl reder sig själv."





Lördag. Slapp att jobba igår! tss, vi var mycket folk så jag pyste, sanna och jag drack vin, vin och öl. jag ville dö imorse. verkligen mycket. fast dagen har funkat bra, varit rätt lugnt där uppe ändå. nu är jag hemma igen, funderar på å sova en stund, ska ju jobba natt! hrmf. men men.
haaaajta.

Fredag, äntligen FREDAG.



Smarta personer behöver bara ge ett råd.






eeh? som om jag märker någon skillnad på dagarna! tss. sitter och peppar upp för den här trevliga jobb kvällen, hm, eh, det blir nog bra, lite seg idag och har fortfarande ont i handlederna, hrmf, lite irriterande. ska fixa mina naglar, byta om och sen dricka lite mer kaffe. sen så!

japp.



Ett fysiskt handikapp kan övervinnas,
men en sårad själ kan inte besegras








Torsdag, har jobbat natt inatt, det var en lååååång natt, men men. annars har jag inte gjort något speciellt druckit kaffe och läst. måste erkänna att det är tur att jag kan kontrollera mitt handlande. ehm.
   ska jobba sen vid fem, slutar väl runt tolv, sover hos moster inatt, sen samma sak imorgon, lördag jobbar jag lunch, sen natt, söndag personalmöte,, sen ah, rullar väl allt på i liknande fart.

hojta till när ni vet vart livet tog vägen.

jovars.



Man kan inte hålla två vattenmeloner i en hand.






Onsdag, tror jag, hm, antagligen. jopp, onsdag. jobbar idag också, fast idag jobbar jag natt, med andra ord hemma. så det blir ju lite slappt, skönt skönt, behöver sitta och glo bara. sovit kalas länge idag,´det var nehövligt! ska städa och fixa lite med tvätten, sen läsa. ou.

skulle allra helst vilja ha ett annat liv.

lite bättre.

Tisdag, mhm, jodå, idag känns dagen lite lättare., har jobbat idag. har gått fint, blev dock lite uttråkad vid tre snåret, men bara att acceptera det, hrmf. fick för mig att jag skulle ha öl provning, jag gillart, gillade dock inte pervot på bolaget!

äh, hajta!

fittjävel.



måndag, jävla hor-måndag. tror inte att den här dagen kan bli värre. jag hatar den, jag hatar alla äckliga människor i den här äckliga lilla byn! jag hatar att dom är trångsynta och jag hatar deras patetiska försök till att ha såkallade liv, jag hatar jobb jag hatar vädret jag hatar allt!


Jag trodde att jag ville dö, men det vill jag inte jag vill döda.

graaawh.




Hmm. det är tre miljarder minus grader ute. OCH inne. jag tappade mitt humör i samma ögonblick jag slog upp mina blå.
vem fan vill bo ute i skogen!!?? 


truddilutt.



gårdagen kan vi inte få tillbaka, men morgondagen är vår att vinna eller förlora.





Fredag. igår var jag ledig. måste erkänna att det var riktigt trivsamt! var ute och lunchade med min syster och moster det var trevligt. oja. sen mötte jag emma vid godislagret, vi gick och handlade lite mjölk, flingor och vin typ. vinet var det väl mest jag som var ute efter, men men, vi kollade lite på film drack vin och städade, sen åkte vi upp till o´learys för att ta en drink, jag tog två! ha! det smakade utmärkt! sen så åkte jag hem till camilla fortsatte dricka vin men sen somna jag. bra dag helt enkelt!
  men idag blir det lite annat, ska panik åka till norrköping med anna, hon slutar ungefär vid 3 och jag börjar jobba vid sex, ah, det hinns, slutar vid två inatt, får väl se när man är därifrån. sen samma sak imorgon, fast utan stan förstås!


äh, hej då.

människor som inte är med mig, förstår mig inte.


som en syrlig karamell.




vart ska man ta vägen när man inte vet vart vägen tar vägen?






Onsdag. Håller på att firra iordning mig lite, är överlag pigg. sov kalas länge idag och det var super skönt!
Hatar fortfarande det vuxna livet men börjar vänja mig, och tur är väl det eftersom det är ännu ett måste! fast den här veckan har det ju funnits vissa likheter med "före studenten livet" skönt är väl det, tänk vad en liten joppinen kan göra!
tss.

Eftersom att jag ska jobba lite halv sent idag så har jag packat en väska för att jag troligtvis kommer att sova hos camilla, jag behöver verkligen något eget.

hundra år och en dag. typ.



                                                       Anfall är bästa försvaret.



Tisdag. har inte skrivit på typ en vecka, datorn har varit död. eller snarare legat i koma. det gör den iof fortfarande. så nu har vi en fejk, eller inte egentligen, vi har reserven. hohojaja. äh, den duger, men jag gillar den inte så mycket. hrmf.
har jobbat mest den här veckan, filurat lite å så. va i norrköping i förrgår, panik handlade lite, det gillade jag!
  i största allmänhet har jag mest grubblat, tänkt och konstaterat. men om vad vill jag inte upplysa, är även lite trött på allt. vill rymma, men bara lite. och bara ibland. men allt handlar ju om att stå ut, det var ju vad man lärde sig för ett par år sen.
  funderar på att åka till västervik och hälsa på buuuuurnt, saknar honom.

ah, får inte glömma bort att jag har blivit lite ♥-ad i en människa. absolut trevligaste nu. jag har kul. inget mer om det, ska sortera kläder nu!


HAJTA!

feint.



if I could start again
a million miles away
I would keep myself
I would find a way




Torsdag. vaknade upp hos min moster, ganska förståligt eftersom att jag endast orkade gå dit inatt. jobbade igår, kan väl formulera mig på det fina sättet att vi hade lite å stå i. (jotack) men det gick bra ändå och jag hade skoj. 
   Idag har jag varit och lunchat med pappi, det var gott och det var trevligt. sen fick jag en cykel, en blå alldeles jättefin gammal turbo. mm, jag gillar den. lagat punka på den med. eller inte jag egentligen, rickard, jag kollade bara så att det gick rätt till! haha.
   sen köpte jag ett par böcker så att jag har något att läsa om kvällarna och när jag är ledig, ett bra sätt att fladdra bort andra gnagande tankar.
   nu sitter jag bara här, har ont i tänderna, vill tvätta av mig sminket läsa och nästan sluta andas. hrmf. men jag måste fixa käk nu till mammi och pappi, dom är ju på G hem. rehab idag igen. tror att det har gott fint!
  föresten, daniel ska bli pappa! hoho. grattis till honom!

sprudlande.



"Varje människa behöver till utvecklingen av sina krafter en mängd av kalla och regniga dagar.
I en oavbruten lyckas solsken brådmognar människan och duger varken att gömma eller kasta bort"






Onsdag. försöker peppa upp inför städningen av huset, lite halv svårt. ibland kan det faktiskt vara skönt att städa, men idag är jag inte så sugen, men jag lovade mammi. hon och pelle är i linköping på rehab. hoppas det går fint.
  funderar på om jag ska gå en promenad efter fjanteriet här, sen börjar jag jobba vid fem, hoppas det blir en någorlunda lugn kväll är inte allt för uppspelt på galningar ikväll som sagt. det är jag  och emma ikväll så vi får väl hoppas att det flyter på, det är hennes plikt att fixa godiset idag! haha. fint arbete.  har fortfarande sjukt ont i handlederna, hrmf. måste styra upp något. sen måste jag ringa till vårdcentralen. har nog fått lite hudcancer. ah, i mina fejk födelsedagsmärken. hm?
inget att skoja om jag vet. men L-fläckarna kliar och växer. tar tag i det imorgon! måste börja städa nu!

hej och hå!

Felix och Jag



Det är svårt att vara hjälte när ingen ser på.




Tisdag. sköna lediga tisdag. har bara haft en skön slappar dag idag, på förmiddagen gick jag omkring i skogen i två timmar. var lite halv dant kanske, skulle inte vilja påstå att det är något jag gör om ensam men men. en sak lärde jag mig iallafall, gå aldrig ut i skogen för att plocka kantareller om du inte har ett lokalsinne eller om du inte vet hur en kantarell ser ut. men som sagt man lär sig ju av sina misstag. lite skönt var det dock att andas blöt moss luft. man blir lugn och känner sig lite fräsch, innut i, känns som lungorna för en kort stund återfår den rosa nyans som de en gång hade. oja.
   När jag väl hade kommit hem så hittade jag en bok som jag började läsa, riktigt avkopplande. sen har jag mest bråkat med tatueraren, och surat på min mobil. attans så trött jag är på att bo här, iallafall nu. känner mig lite sur och tvär. får hoppas att det blir lite bättre snart.
   sitter endast och små filurar nu, felix ligger och sover framför mig, eller lite iallafall, han blundar,  åker längre å längre ner, och när han slår i mina fingrar så flyger han upp en bit. stackarn. ska tvångsmysa lite nu!

jobbdag.



Mannen, som bär ett ärr, har inte glömt såret.




Måndag. Jobbat min första lunch idag, rick feint, men jag skulle völ inte vilja påstå att jag har haft sjukt mycket att göra, onej, men det har varit trevligt iallafall. putsat en hel del och städat. kom hem för en stund sedan, kastat in en tvätt annars så har det väl inte hänt så mycket mer. ska gå en promenad och samla tankarna lite, komma på ett mål att sträva efter, sen kolla lite resor och bara glo på tv. jobbar även natt idag, lär inte bli så jädrans jobbigt! sen imorgon är man ledig, ska komma på något skoj att göra då också!

RSS 2.0